Inca
[ img - raftlogo.gif ]Balsa Raft
[ img - TurenGårTilPeru.jpg ]
anbefaling
[ img - tumi2.gif ]English language

Casa de Dina

Lille familiehotel i Miraflores - Peru  


Booking:    Telefon: (+51 1) 241 9834
Mobil: +51 998 533 606
[ img - mail-dina-runasimi.gif ]
[ img - terraza.jpg ]
[ img - patio.jpg ]
[ img - balcon2.jpg ]
[ img - room6.jpg ]
[ img - hab.2.jpg ]
[ img - hab-3.jpg ]
[ img - hab-4.jpg ]
[ img - cantuarias.jpg ]
[ img - entrance.jpg ]
[ img - hall.jpg ]
[ img - sala.jpg
[ img - dining.jpg ]
[ img - dining2.jpg ]
[ img - due2.jpg ]
Peru er eventyrets land, og det har det været siden Europæerne opdagede landet - og "tog det til sig"
Lima er det administrative og trafikale centrum af Peru. Alle fly fra udlandet lander i Lima - og fra Lima er der forbindelse til alle egne af landet, med fly eller langtursbuser.

Hvis du intereserer dig for historie, så er Peru inkaernes land - en af de tre store civilizationer i Amerika fra før Columbus. Hvis du er mere for forhistorie, så har Peru været civilizeret i 4-5000 år, og der er stadig ruiner af pyramider og religiøse centre at se og studere.
Cusco den gamle hovedstad er præget af inkaerne, men hvis du ønsker at komme tættere på dette gådefulde folk, så er Machu Picchu inde i bjergene et besøg værd. Man kan kun komme til Machu Picchu via en smalsporet jernbane, der zigzagger op fra Cusco - men man kan stå af på halvvejen og trave en 3-4 dages tur ad Inkastien for at komme frem.

Er du derimod mere intereseret i natur, så er der enorme bjerge og dybe isolerede dale du kan besøge, klatre rundt på eller kravle ned i. Colca Cañon er verdens dybeste kløft. Europas Mont Blanc er på 4800 meter, men det er den højde, som vi må op over, når vi skal gennem et almindeligt bjergpas i Andesbjergene.

På den anden side af bjergene er den øvre del af Amazonflodens bækken uberørt regnskov, der dækker over halvdelen af Perus areal. Der kan man kun færdes ved at sejle ad floderne - eller flyve. Der lever omkring 50 etniske stammer i Peru med eget sprog og kultur, inklusive Aymara og Quechuafolkene, som er de største af de overlevende indfødte sprog i HELE Amerika.

Hvis det er biodiversitet med blomster, orkideer, eller dyr af mange arter, der interesserer, så er der et rigt udvalg at besøge - fugle af alle størrelser fra Kondorer og til kolibrier - insekter i en umådelig mangfoldighed.
Er du mere intereseret i sport, så er strandene i Nordperu særdeles gode til at dyrke bølgesurf - eller du kan flyve faldskærm langs skrænterne i selve Miraflores.

Bydelen Miraflores, der ligger lige ud til Stillehavet, er den mest turistorienterede del af Lima, og Lima regnes for et af Gastronomiens højsæder. Der er i hundredevis af restauranter i Miraflores, der derfor er et udemærket udgangspunkt for en Gastromisk oplevelsestur.
Et godt sted at starte kunne være Huaca Pucclana som både er en forhistorisk ruin i kombination med en dejlig restaurant.

Til sammenligning, så er Peru 25 gange så stort som Danmark, men kun halvt så stort som Grønland - så at se det hele, vil nok blive svært.

Da vores hus blev for stort, så tog vi 6 rum fra til et lille hotel - Bed & Breakfast.
Huset ligger midt i Miraflores, som er det mest touristede og sikre byområde i Lima. Det er så centralt placeret, at det er muligt at gå rundt til det meste - indkøbscentre, museer, udstillinger, ruiner, parker og de hundredvis af restauranter - selv ned til Stillehavskystern kan man gå.

Af de 6 værelser så har de tre privat toilet og baderum og også television - de resterende tre værelser deler to baderum med adgang fra koridoren.
Alle baderum er med bruser og varmt vand.
Alle værelser har wifi.

Vores hotel er mest besøgt af fremmede fra Europa, der kommer til Peru som turister eller i forretning - men vi har næsten permanent en eller to udenlandske studerende, der bor her mens de følger et uddannelses-semester her i Lima.
Af den grund har vi naturligvis specielle tariffer til langvarige ophold.

Som familiehotel har vi fælles arealer så som dagligstue og spisestue, gårdhave og balcon til rådighed for rygere, hvilket betyder at vi også kan tilbyde plads til både møder, konferencer, bryllupper etc - op til omkring 24 persons oppe i taghaven - og en smule færrer indendørs i dagligstuen og spisestuen, hvad der er mere aktuelt om vinteren.
Maleriudstillinger og selv koncerter har vi afholdt i den centrale hal.


Med kun 6 værelser til disposition er vi nødt til at bede om reservation. Mest for at være sikker på at kunne modtage jer.
Den bedste måde at gøre det vil være at kommunikere direkte med Dina:
Overnatningsprisen omfatter morgenmad (7am-9.30am) men også depot for kufferter og rygsække, mens I rejser rundt i landet.

Det vigtigste er det forventede ankomsttidspunkt, så vi kan være hjemme for at modtage jer. Vi har ingen fast check-ud, så derfor er værelserne til disposition for gæsterne indtil de rejser.

Adresse:
Calle Cantuarias 236 - mellem Av. Larco og La Paz.

[ img - map.DK17.jpg ]
bykort over Miraflores

 

kly site updated february 2018